Zin in een tijdloze ervaring, met het gezin of met vrienden ?

Christine en Jean-Louis Francotte heten je van harte welkom in hun boerderijverblijven in Steenkerke (‘s-Gravenbrakel). Zij nodigen je uit voor een unieke beleving, helemaal in het teken van rust, ontspanning en sereniteit. Deze idyllische plek is ideaal gelegen in de buurt van belangrijke verkeersaders en steden (Brussel, Ath, Edingen, Zinnik).

De drie gîtes bevinden zich in de bijgebouwen van een boerderij die al sinds 1692 in bedrijf is. ‘Le Pavillon’ (Het Paviljoen, 12 personen) is ingericht in een voormalig jachtpaviljoen, ‘L’Ecurie’ (De Stal, 16 personen) en ‘Le Fournil’ (Het Bakhuis, 8 personen) in een oude stal.

De drie verblijven zijn smaakvol gerenoveerd met behoud van hun oorspronkelijke charme en zijn voorzien van alle comfort. Ze zijn eveneens het ideale vertrekpunt, niet alleen voor wandelingen op het platteland, maar ook om alle aspecten te ontdekken van een streek die op toeristisch en recreatief gebied oneindig veel te bieden heeft!

Le Fournil

8 personen

L’Ecurie

16 personen

Le Pavillon

12 personen

Prachtige, landelijke gîte voor grote groepen. Piekfijn in orde, brandschoon en gerenoveerd. Perfect voor een weekendje op het platteland met vrienden!

Thomas S.

Ontdek de regio

Toerisme - Wandelingen - Winkels

In de buurt

  Aarzel niet ons te contacteren!

  Wens je bijkomende informatie? Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

  Christine & Jean-Louis Francotte
  Rue des prés, 5
  7090 Steenkerque
  +32(0)497/45 05 64
  info@gitesdespres.be