L’ECURIE

16 personen

6 slaapkamers

Steenkerque
(Braine-le-Comte)

3 korenaren

Korte beschrijving

Zoals uit de naam blijkt, is deze gîte ingericht in een oude stal. De architecturale stijl verschilt volledig van die van Le Pavillon. In dit gebouw werden de oude, bakstenen gewelfjes gerestaureerd. Voor de renovatie werden natuurlijke materialen gebruikt: blauwe hardsteen, baksteen, hout,…

Dit verblijf kan samen met Le Fournil worden gehuurd: de wand tussen de twee livings kan worden geopend zodat de accommodatie geschikt is voor 24 personen.

Benedenverdieping: hal, 1 slaapkamer (2×1 p.), doucheruimte (douche en WC), aparte WC, salon en eetkamer met aanpalende keuken.

1e verdieping: 1 slaapkamer (2×1 p. en 1×1 p.), 1 slaapkamer (2×1 p.), 1 slaapkamer (2×1 p.), 1 slaapkamer (2×1 p.), 1 slaapkamer (1×2 p., 2×1 p. stapelbed, 1×1 p., doucheruimte) 2 aparte WC’s, 1 doucheruimte, 1 badkamer. In de slaapkamers zijn de oude balken van het bouwskelet zichtbaar gelaten om aan deze ruimten een authentiek karakter te geven. Alle bedden zijn eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer kan ingericht worden met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, al naargelang de wensen van de gasten.

Aan de achterzijde kunnen de gasten gebruik maken van een private tuin met groot terras. Op verzoek kan een barbecue worden voorzien.

Aan de voorzijde, op de gemeenschappelijke binnenplaats, werden naast een groot grasveld ook parkeerplaatsen aangelegd.

Gemeenschappelijk: speelveld voor kinderen, petanquebaan.

Honden verboden

Kenmerken

Capacité
16 personen
Slaapkamers
6
Badkamers
1
Doucheruimtes
3
Aparte WC
3

Beschikbaarheid

Chargement en cours...